Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskalat för mig III


Om man rest länge.

Skulle man kunna tro att det finns vackel i stegen.
Särskilt om resan. In emellan varit synnerligen svart. 

Men det finns mirakler. 

Det vet jag. 

För en gång var jag en som inte riktigt fanns.
En osynlighetsmästarinna.
En tapetblomma.
En icke-människa.
En överlevande.

Nu.

Övar jag mig varje dag i att leva.
Som synlighetkonstnär.
Blomma.
Människa.

Sällsamt är det. Att finnas till.

Men vacklar gör jag inte. 
Inte ens när jag är jätterädd.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-07 19:39



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Känner igen mig så väl

trotts att jag aldrig förstått vad jag överlevt.

Hur kan en blomma överleva, som inte har haft jord och vatten. Hur kan den ens finnas? Mer än i fantasin.
2013-01-08

  Msann
Så bra! Och stor igenkänningsfaktor!
2013-01-07

  Peter Stjerngrim VIP
Liten förhoppning när jag kanske inom mig om att vara lite skyldig till de sista strofernas förmedlade innehåll ... och så hoppas jag förstås på att få följa med på den fortsatta resan en liten bit till ...
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP