Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna tiden.

Jag vill ibland stanna tiden
vara i ögonblicket en stund till.
Vandra nära era tankar
och bara finnas till nära.
Livet går så svindlande fort
och det är klart att ni ska flyga.
Pröva era vingar och fånga lyckan
jag blir bara nostalgisk och filosofisk.
Fastnade och mötte kortets barnaögon
men ler mot mina fantastiska vuxna barn.
Livet snurrar och vi hittar ännu varandras hjärtan
vi kan skratta och mötas i det som faktiskt är nu.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-07 21:05



Bookmark and Share


  Jakob Drakros
Väll fångad. :-)
2013-01-11

  Lars Hedlin
Härligt
2013-01-11

  Lena Själsöga Keijser
skimrandevackerbild
i
är
2013-01-08

  Anya VIP
Mycket fint om barnen som växer upp och man vill stanna tiden. Känns igen.
2013-01-08

  anits VIP
Vemodsvackert och igenkännande
2013-01-08

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Vackert och vemodigt om flygfärdiga barn
2013-01-08

  Birgitta Jacobsson
Rikedom!
2013-01-07

    ej medlem längre
Fint!
2013-01-07

    ej medlem längre
Så varma och hoppfulla ord.
2013-01-07

  ResenärGenomLivet VIP
Igenkännande...så fint...
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP