Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetry is what makes you smile when you're tired

 

 

du är den

som skänker mig ett leende

när livet känns som beskt

dagligen brottas jag med mig själv och omgivningen

men funnits dig som tröst

som ett mjukt duntäcke omger du mig med värme,

omtanke och trygghet

du är den

som altid där för mig

dag och natt ...

 

... mitt i livets slagfält

är du den

som vårdar ömt mitt blödande sår

lindrar smärtan med din kärleksfulla närvaro

du är nyckeln

till mitt väsen

doften som jag älskat,

den ljuvaste essensen

när vi befinner oss

i poetiska världen.

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-09 09:50



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Du fångar en kärlekens mening på ett underbart sätt, sanning bakom vad kärleken ger.
2013-01-09

    Max Poisé
Precis så! Det är just så det är. Poesin har den magiska kraften!
2013-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra, tacksamma ord till någon...
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One