Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var ängel i en tår

Vi är skuggor bortom dagens skuggor baby
de som drunknade i ljuset

knullade i skyn
din tår av guld

en tanke då vi körde jävligt fort på motorvägen i ett evigt rus
motorcyklen vrålar ut en evig sanning bortom natten,

snövriden legal och delar av en dröm tog över själen

du var ängel i en tår




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-08 23:47



Bookmark and Share


  Christopher Constantinos Bernardi
Oj blev två strypa där haha
2013-01-11

  Christopher Constantinos Bernardi
Fan känner igen denna romans i lidelseperioden, två kaos möts i passionen. Tog ett tag att fatta andra stycket , knullade i skyn din tår av guld men som jag tolkade det vart att du vart partnern som hjälpte henne strypa strypa sin självlidelse för att glömma. Vet inte jag kan vara fel ute med :) I a f fick den mig att minnas en tjej jag träffade under en av min mest kaotiska tid.
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth