Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallen world

I\'d rather be a dreamer in a fallen world,
then a fallen one in a world of dreams.




Fri vers av Ilutzio
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-02-19 03:33



Bookmark and Share


  Tigerlilja|
tänker direkt på The Matrix när jag hör denna.. vet inte varför :/
Jävligt bra sagt, eller, skrivet menar jag ju.. ;)
2006-06-14

  Last Word Spoken
Ja, instämmer jag med!
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ilutzio
Ilutzio