Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Vad texten vill säga? Vem vet om den kanske är som talande för någon. Jag säger som hon som översatte amrikanska deckare till svenska 'Jag har aldrig läst böckerna, jag har bara översatt texten i dem'. Mina texter är förstås i original av mig själv.


ob (ogebripligt bra?)
Sporter, åtminstone kontaktsporter, där människor av samma kön kramas under, efter eller såväl under som efter matchen är till för att ingen skall kunna skylla dem för att vara homosexuella, alternativt bisexuella, varelser.

För dem vilka icke utövar sådan sport finns andra konstlade tillfällen att klappa och krama varandra.

Exempelvis när man går ut och får syn på en vän i mera verkligheten, kanske ett helt gäng grabbar eller töser som står och väntar på de rituella lekarna med flator, ryggdunkningar, franska kyssar och kramar.

Det är så det går till numera och riterna innehåller alltmera former av bevis på kärlek, även om de mötts för bara några timmar sedan, är det viktigt att upprätthåller riter, seder, koder för att som visa hur kärleken spirar dem emellan.

Sporten att ge någon en örfil eller några småstick med ett spetsigt föremål i midjehöjd är också de flitigt förekommande.

Att ge någon en fingerkrok eller (moderat) rak höger är dock på nedgång, efter vad noggranna vetenskapliga studier visar.

Att skuffas, knuffas vänskapligt är även detta som mest pensionärer och småbarn ägnar sig åt.

Kliniska tester har visat att det som verkligen är högsta mode i yngre tonåren och även något än mera tidigt i åldrarna i uppvisande av kärlek mellan människor uttyds i mer kraftigt våld i form av boxning och även sparkar mot huvudet.

Det våldet avtar ju längre upp i tonåren ungar kommer, såvitt de inte tillhör ett gäng av något slag som tycker sig ha något att bevisa.

Kanhända börjar tevespel och kriminella teveserier och filmer äntligen ha effekt och bevisad genomslagskraft.


(Jag läser aldrig mina egna texter. Jag skriver dem bara...)
Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 10 gånger
Publicerad 2023-01-22 18:48Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP