Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lånad bild


blodsband


Du har dragit täcket över dig
vackert lätt som ny snö

eken bjuder dig sin mjuka rot
att vila huvud på

salvian jag planterade i vår
fyller ditt rum med väldoft

lyktornas flämtande sken
vill visa dig vägen ut

Du stannar där i trygghet
där ingen smärta finns

haha din tyska blev i alla fall bättre
orden blandas för dig, lampe blev kartoffeln

vi skrattade i vemod tillsammans
jag masserade dina svullna ben

många små leenden i minnet av dig
fast saknaden är stor, så stor..

hjärtat mitt gråter av sorgen
fick inte hålla dig i farväl

tröst är tanken att vi ses igen
älskade finaste lillebror















Fri vers av mysing
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-09 16:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör inom!
2013-01-11

  Dufvenberg


Otroligt känslosamt och vackert nedtecknat.
2013-01-09

    ej medlem längre
Gråter med dig.. Får tårar med dig..
2013-01-09

  mysing
tack, ni är för rara!
2013-01-09

  SatansSon VIP
Syskonkärlek som är vacker . Håll hårt om den brodern . Verkar sjysst.
2013-01-09

  My secret garden
Underbart vackert och berörande om din bror <3
2013-01-09

  gömd
detta berör mig!att förlora någon på detta viset men finna tröst i ord det är poesi för mig:)
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing