Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sältan som jorden behöver



Som rinnande tårar

väller livet fram.



Tillrar över kanten

sugs upp

för att omvandlas till en sälta

som jorden behöver.



För att skapa nytt liv.













Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-09 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP