Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lånad bild


bluffen



och inför den sista given

klev han ner från pallen


tog sina kläder

och kröp därifrån i skam


hon däremot

låste in sig på toaletten


synade korten hon fått

och la upp en flush


det fanns en spelare till vid bordet

bluffade hem vinsten och log






Fri vers (Modernistisk dikt) av mysing
Läst 441 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-10 03:56



Bookmark and Share


  H.C.B
Grym! (fast det är inte fusk så länge man inte blir påkommen)
2013-03-13

  R Werner
Bra!!
2013-01-13

  Lars Hedlin
Like it a lot!
2013-01-11

  mysing
bugar mig, tack!
2013-01-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
A Queen!
2013-01-10

  SatansSon VIP
Den här var bRA!
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing