Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gammal kärlek

Alltid kommer prövningar
Och varför nu ska du från det förgångna tränga dig in.
Jag velar mellan att vara välkomnande till att vilja be dig fara åt helvete.

Varför nu.. Varför, för att du mår dåligt och vill falla tillbaka på det du mådbra av, att din inre röst fick dig att tänka på mig,
Men det du inte vet min kära krossade vän,

Är att alla de ärr
Alla de tårar
Alla mina sömnlösa nätter
Och allt helvete jag har gått igenom har stärkt mig.
Jag är inte den jag va innan.
Jag är fallet frö från som har svävat runt i evighet av att finna min rot.

Och det tog ett tag och nu har jag funnit min plats
Och sträckt mig mot solens underbara strålar,
Och sugit åt mig kärlek från min familj och är nu en vacker blomma som slagit ut.
Jag ömmar för dig och bryr mig. Men det är för jag är en varm människa

Men jag har lärt mig att säga nej. älskar dig. . Men kan aldrig leva med dig.




Fri vers av jenny mariana
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-10 13:14



Bookmark and Share


    Caroline-Fri?
Att få växa in i den man är, underbart.
När man äntligen kan känna sig stark.
Bra skrivet!
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

jenny mariana
jenny mariana