Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är så arg på mig själv. att jag ser till att jag får problem när jag inte behöver det. drama drama


allt jag tar i går sönder

efter en tid som ensam har jag blivit kär.
men efter en tid i ett förhållande så är jag rädd att det faller isär.

jag försöker att fånga dagen och njuta av att få vara i någons famn,
men jag hela tiden kommer med mina kommentarer. och de kommer från ingenstans.
han känner att jag misstror han och detta kan jag förstå,
när jag är så osäker på att jag inte duger och är rädd att han ska låta mig gå.
han har ett hårt sätt i bland med att vara den han är.
han står för det han tycker och det är sån ha är.
ärlighet är ju det som är det bästa, men i bland kan jag inte svara på han frågor att jag blundar och hoppas på det bästa.
jag beundrar denna mannen och vill vara med han . men jag har sagt saker för jag vill ha bekräftelse på att jag är hanns.

sist va att jag tittade via hans fb sida för att kolla in ett gammalt ligg..
inte för jag var svartsjuk mer för jag var nyfiken. detta kom han på . och det är ju bra. men nu tror ju han att jag är svartsjuk och beter mig som ett barn..
ja. han har ju rätt på ett sätt men jag stod på mig och sa. jag känner att jag inte duger då jag inte har gott om pengar och inte kan göra allt han vill och att jag är rädd för att förlora han en dag.

men jag har bestämt mig nu får det vara bra.
jag tänker skita i vem han umgås med .
för jag litar ju på han.
jag måste inse att han älskar mig för det säger han . jag får inse att han inte är en romantiker jag får inse att han lever ett liv och jag lever ett. det låter dåligt men det är det inte för mig för det känns rätt..
jag tycker att han kan bete sig jävligt märkligt i bland .men det kvittar att jag säger något för han har ju svar på allt.

detta låter som ett djupt hål i marken som behöver fyllas i hop. men jag ger inte upp på detta för detta är så nytt. vi håller på att lära känna varandra och ser våra fel. men vi har det mycket bra tillsammans och skrattar mycket tillsammans och håller om varandra och älskar med varandra och då är vi ett.

man lär sig av sina misstag i livet och jag vet mitt.
jag ska vara jag , leva, le , älska, fokusera. och må bra. och är det något jag undrar över så speak up. dont sneak up.






Fri vers (Fri form) av jenny mariana
Läst 262 gånger
Publicerad 2013-09-10 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jenny mariana
jenny mariana