Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordet stark

Att vara stark har inte med vad du klarar av och kämpar.
Det har att göra med styrkan att säga nej.

Att veta vad man vill och inte följa andra, utan gå sin egen väg.

Jämför inte ditt liv med någon annans.
Du är unik och ingen är som du.
Och om någon säger sig finna fel hoss dig,
Så är det dom som inte har förstått ordet Stark och unik.
De är förvirrande varelser som försöker osäkert finna sin rätta väg i livet.




Fri vers av jenny mariana
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-07 18:58



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet !
2015-05-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra sagt, helt korrekt
gudinnestarka du
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

jenny mariana
jenny mariana