Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min diksamling klar inom kort

Var på tryckeriet idag och min diktsamling "Laika"
kommer att vara klar under januari.

Den kommer att ha 130st dikter och priset är inte
exakt faställt ännu men runt 140-150kr kommer den att kosta.

Jag kommer även att ha en Realese under
februari månad där datum ännu inte är fastställt
ej heller lokal.

Christer Johansson




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-10 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP