Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språklös

Larmande, utan sammanhang,
äger tankarna rum
erövrar minnet
- tar plats -
bedövar sinnet
stridande, strävande
mot, ut, åter igen
splittrar upp, ner
lägger sig klibbigt på botten
- stillstånd -
ytligt grumligt flöde







Övriga genrer av rosa
Läst 566 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2013-01-10 23:07



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Vilken enorm stress!
2013-05-08

  Jaramald VIP
Hej igen!
Skrev om detta virvelöde...
Vatten,sand och sten
och slam
allting virvlar
famnlöst fram,
i varats friska flöde.
Och detta med att vara
det är
mitt virvelöde.

"Det är ett himla virvelöde att vara här, men det är livet"...
2013-02-14

  Sommarnattsljus
Gripande och smärtsamt väl beskrivet tillstånd. Tack!
2013-01-30

  in effigie VIP
orden är en suverän skiss...en känsla av hudnära klibbigt, kladdigt ...mycket bra
2013-01-28

  Anoo Niskanen VIP
Mycket bra fångat!
2013-01-26

  walborg
Alltför stark upplevelse för att kunna formuleras i ord
2013-01-26

  agneta pichler
läser: ångest

mycket bra beskrivet
2013-01-21

  Georg Möller
Älskar flödet, melodin och innehållet... tack!
2013-01-17

    ej medlem längre
Det är nåt i ditt uttryck. Som talar till mig.
2013-01-14

  Jan Widströmer VIP
Väl observerat tillstånd, inte så konstruktivt men ack så mänskligt. Bra flyt i texten.
2013-01-11

    ej medlem längre
Vass insikt
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

rosa