Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din hand.

Din hand ger styrka
lyckorysningar.
Värmande vindar
fågelsång.
Kärlekstankar
öm omfamning.
Lycka i det lilla
greppar det stora.
Meningen med livet
ryms där i din hand.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-01-10 23:18



Bookmark and Share


  Harriet Gullin VIP
Tyckte jag om! :-)
2013-01-16

  Maj-Lis VIP
En öm och vacker kärleksdikt
2013-01-16

  Linda CH VIP
Mycket vackert skaldat!
2013-01-16

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Man kan läsa mycket trygghet, kärlek och vänskap i din dikt. Om en hand som älskar ömt!
2013-01-13

  Änglaögon
Mysiga rader.
2013-01-12

    Anki.A
Kärlek närhet värme då går man omkring i ett lycko rus härligt
2013-01-11

  Lars Hedlin
VAckra kärlek
2013-01-11

    lenakarin
Ja
Meningen med livet..
2013-01-11

    ej medlem längre
Underbar kärleksdikt!
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP