Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagerkransar

det har gått många dagar
sedan förtvivlan tog
människan i besittning

över alla huvuden

löper lagerkransar
de ärans betygelse
för alla dessa män

vars änka jag är

jag dricker deras skål
men saknar dem inte

jag tar tre steg i taget
och sedan bakåt fyra

med solarna i centrum
avslutar jag det
jag påbörjade med hopp
om ett bättre liv
för 57 år sedan

jag kommer inte tillbaka




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-11 00:19



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
bounce back!
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP