Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den när jag ba 15 år när jag va kär en gång i tiden.


gammal längtan.

Jag älskar dig och jag önskar du va här hos mig, och bara höll om mig.
Dina ögon är ljupa som havet dina läppar är heta som eld, som eld.

När du borta så är jag som en öken som längtar efter regn.

Nu står jag här och väntar på ett brev eller svar, men i mitt hjärta finns du alltid kvar.
,




Fri vers av jenny mariana
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-11 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jenny mariana
jenny mariana