Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid och minne

Orden flyr minnet
och likt fåglarna
som lyfter mot himlen
flyr minnet de
gamla länderna där
tiden
behärskade folken

numera minns ingen
det en gång kallats

tid

så lyft dina händer
mot himmelen!
det finns icke längre
några slavar
och icke heller vi
är slavar

under tiden, den dyra

ändå kan ingen hela
mitt brustna hjärta




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-12 00:30



Bookmark and Share


  Federico Romano
Jag hoppas att mitt hjärta läks så småningom & ditt med..
Vacker dikt..
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP