Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta åt vargen

Hur börjar man om
när hjärtat slitits ut och
förtärts av vargar?




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-12 00:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är då instinkterna tar över så att man inte behöver fråga "hur".
2013-01-12

    ej medlem längre
bokmärker
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP