Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsekomna fåglar

Ljuset
sken igenom dina händer
som papperssvalorna du
skickade iväg över rummet

föll mot min hand

likt gråt var de vilsekomna fåglar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-12 02:11



Bookmark and Share


  Nanna X
vackert
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP