Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta fåglar

bland stenskravel och solar
kvitter, blad och gräsmattor

ro mellan vaggande björkars grenverk

inte jag

inte min svarta fågel
som ensam

som ensam pickar efter maskar
och
om aftonen sjunger ljuva sånger


jag bevarar dessa i hjärtat
de ensliga hjärtans närhet
till solnedgång över havet




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-12 02:36



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
skör, och sorglig, och ljuv
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP