Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjolårsgräs

blodkärl
tvinnade mellan silversträngar
hetta som värker mot det mörka

ögonglober

tömmer mina tankar och vakar
natten
igenom sälgslyt och de varma mjuka
syns månskärans gata över
mattor av fjolårsgräs

korpen seglar högt över kropparna

dess läte och månens




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-01-12 03:10



Bookmark and Share


    Fridolina
Oj, så vackert
2013-01-18

    ej medlem längre
stående ovationer. som en film. så vackert. gillar särskilt att ögonglober tår på en egen rad, att det är liksom något som sägs högt när resten av dikten bara tänks. så blir det för mig. tack.
2013-01-18

  Michaela Dutius
Berörande - och närgången
2013-01-13

  Federico Romano
Bra & stillren bild som ilustrerar
2013-01-12

  Carola Zettergren
Strålande! En melankolisk och mycket stämningsfull dikt, tycker mycket om!
2013-01-12

  Taran_nu
Vilken underbar text!
Och bild!
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP