Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre om något


I marknadens skugga och saffransdoft
vandrar solen och finner orden sin färg
Mellan fingrarnas kärleksmönster

-----------------

Jag stannar upp en stund
fångad av den vandrande kvinnan
tiden tickar omkring mig 
och jag skrattar varmlyckligt

Frimjuk

Hon ser på mig då
hon som en gång var jag
de vita benen skvallrar
Hon glittrar vackert, kliver fram
och kysser min skygga panna

Skynda dig viskar hon
och stryker värme över tankarna
Skynda dig hem, var rädd och lev ändå
Dina flyktfötter binder dig inte längre
och ditt blod slutade aldrig att andas

--------------------

Mot muren
Vilar jag på vägen
Varmrygg och lyckofötter lika
Jag finns, allt är gott
och jag älskar med ett modigt hjärta

Levande älskade .... levande

--------------------




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-12 12:32



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag tycker, om texterna, olika,
men ändå om dem, var och en
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP