Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt lycklig


det är den mjuka kärleken i din röst
som öppnar för solen inom
din röst som gör allting så enkelt
som en självklar smekning genom själen

för den är Cohens Halleluja
men med egen blues och lustfylld längtan
fyllda sockerkyssar och näranära värme

ja älskling

du är det märkligaste som hänt mig
och du är mer än fucking underbar

för du är du

och en hel jävla cirkus

du vet?

den riktiga sortens cirkus
där kärleken regnar genom taket
där elefanterna dansar över natthimlen
en cirkus som lär mig att vara mig

henne där Andeliten
med bussjäl och lyckoskratt




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 222 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-12 17:46



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Ett varmt leende fyller hela mig ... Dito!
2013-01-12

    dreamoflife
Ja, mycket fin!
2013-01-12

  edikt/Benedikte
Ojojojoj
En kärleksdikt som denna
Jag skulle gråta av lycka!
Grattis du som fått den tillägnad:)
Be
2013-01-12

  Per Blomqvist
Finstämmig och skir.
2013-01-12

    ej medlem längre
Underbart att få känns så. Jag känner med diktjaget.
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP