Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nÄr maN tyCker så MycKet sÅ

man själv blir förbannad
för allt tyckande
lixom
blir för mycket
när man tycker man vet bäst
sådär så man kan gå runt
bli arg
passionerat engagerad till absurdum
vad gör man då
om man tröttnar

sig




Fri vers av kråkan VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2013-01-12 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP