Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du vara min för evigt


ljuv kärlek viskar i mitt öra
vill du vara min för evigt

följer min älskade de sista stegen in i hennes hjärta och brinner




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 238 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-01-12 19:10



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Mycke bra
2013-01-15

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna text som griper tag.
2013-01-15

    ej medlem längre
Fast det är rätt skönt att vara sin egen också :)
2013-01-15

  Sonja Sidorow Lapington
och var finns du då???
2013-01-13

  Filippa Jacobsson
Shit va bra!!!
2013-01-13

  Lena Själsöga Keijser
hjärteld
2013-01-12

    ej medlem längre
Fin, det sista "följer min älskade de sista stegen in i hennes hjärta och brinner"
tar tag...
2013-01-12

    ej medlem längre
Vacker styrka i orden.
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth