Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om döden

Om döden
Han såg upp mot solen en sista gång
jag kände trötthet,

brydde mig ej längre
tog sikte på det bleka ansiktet vilket redan visste allt om livet,

en salva ekade i dalen
en man död,

jag vandrar ännu ensam,

en dag dör vi alla





Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-12 22:45



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Ingen större empati där
Men så kanske vederbörande förtjänade det
Ett skott i pannan
Döden?

Det var så jag tolkade den i all fall..:)

Men har du inte hört om den där norrmannen som vart skjuten
i huvudet
Och då han sa

Det där var nära ögat!
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth