Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en poetvän skrev, vi luras, de tar våra pengar, skapar rasism, våld, hat, sprider dumhet, ingen tycks reagera, varför, folk dör i sverige


Klarsyn uti tiden

Vaknade fan i helvetet
belysande poesi - dumheter,

ni tittar ej
gnäller alltid,

piper för ett andetag
brännande jävla hat lyfter själen denna morgon,

glo ej sade jag
det blir dryga böter,

kysser ju en våldnad nu
ensamen i rummet,

mördaren med samvete - löjeväckande för helvete,
skärp dig,

ta fram revolvern
du vet vad du måste göra,

sieg heil meine freunden,
ser sanningen,

det jävla packet utrotar vi till frukost,

sedan pissar vi dem i käften




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-12 22:49



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare

Brutalbra!
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth