Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden i de stjärnor som ett kvinnohjärta bar

Vinden flyr
de onda leker sanning,

ljustapet
vild ungdom,

vi knullade ju nyss baby
flyr du ut i universum,

dagen letar alla sanningar du bär,

en själ av ånger vandrar

ensam




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-12 23:00



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Gillade rubriken, Peter :)
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth