Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skördar

den som inte älskar
sej själv
kräver kärlek av andra

krav föder vrede

jag vågar aldrig, aldrig mer älska

trots att jag står på
randen av världen
'
inte mej själv

eller fåglarna i de vilda träden
det gör alltför ont
då jag sviker mej själv

då fåglarna skriker okvädningsord
över torra fält av förlorade skördar

är jag utan tillit




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-12 23:23



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
vilken dramatik; så vackert!
2013-01-13

  Federico Romano
Inte jag heller, ingen tillit för rättsamhället, alla sviker,
men att älska sig själv är viktigt, först då kan du älska någon annan..
Så låt oss älska..
2013-01-12

  walborg
Bra tänkt
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP