Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min son som föddes 2 månader för tidigt. Vägde 1,2 kg och 39 cm lång.


min gåva jag har till låns

Styrkan jag ser i dig, ger mig kraft.
Glädjen jag ser i dig, får mig att le.
När du är i drömmarnas värld kan jag beundra dig.
Och när du kallar på mig, växer en stolthet ännu mer.

Jag är stolt över att vara din mor och att du är en vacker liten person,
Jag ser mig själv mycket i dig och kan bli rörd över att jag får uppleva det här och du får mig att komma till ro.
du är min helande kraft min älskade son,
Jag älskar dig min lille léon.




Fri vers av jenny mariana
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-13 00:40



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
Så rörande bra att jag får tårar i ögat
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

jenny mariana
jenny mariana