Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äventyrets berusning

Jag köper böcker
trots att min läskunnighet
har övergivit mej

som att försöka flyga
trots att vingarna vittrat

äventyret är inte
längre något för mig

så saknar jag sagan
lik frihetens berusning

irrar hemlös

liksom en ensam själ
utan ankare




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-13 13:28



Bookmark and Share


  Börje Larsson
driver man omkring
fast i det förflutnas följder....
2013-01-16

  Catharina Edin VIP
Å - jag känner igen mig - så är det periodvis - ofantastiskt liksom.
2013-01-14

  Federico Romano
Oss i mellan bara 1 bok dom senaste 150 dagarna, påbörjat 10 köpt 7-8 fått lika många, men vingarna växer ut igen, så var det för 10 år sen, men skrivandet har ökat med flera miljoner %, är rätt nöjd ändå..
2013-01-13

  Anya VIP
Igenkänning, detta irrande. gillar: "äventyret är inte längre för mig". Så känns det verkligen ibland. Bra!
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP