Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spontant skrivet av ett vackert vy för de som uppskattar livet och skönhet... ;)


smak

så sött
så charmig
långt hår
smal och kurvig




Fri vers av reza.hb
Läst 192 gånger
Publicerad 2013-01-16 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb