Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Tvåsamhetstänk

 

 

 

ömsesidigheten går omlott

överlappar och

förfärdigar en

frihetsbroöppning

 

en oanad kapacitet

i konsten att väva ihop

sammanfoga

 

i en ny relation kan

förmågor

väckas till liv

 

ett enahanda stickande

mot en tvåsamhetstrasmatta

 

mattrasor av gamla

bänksuttna jeans

och gardiner som suttit

i ett fönster och observerat

ett ömhudat allena

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Dufvenberg
Läst 435 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-14 18:38



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
fantastiskt bra. gillar skarpt.
2016-02-05

  Ronny Berk
så kan vara vid människors möten, ja !
2015-08-02

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
riktigt snyggt, relationer nystickat av gamla slitna jeans. Bagagen vi har med oss, slitna själar som skapar nytt.
2013-01-15

  Lars E Jönsson
Intressant sista raden är början på nästa stycke, underfundigt
2013-01-14

    ej medlem längre
goody; goody
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Dufvenberg
Dufvenberg