Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Mission

 

 

 

 

uppdrag

där jag aldrig

är en och

densamme

eller som

någon

annan

 

 

 




Fri vers av Dufvenberg
Läst 490 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-14 18:31



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
älskar denna med.
2016-02-05

  lodjuret/seglare VIP
En väg eller en text är sällan utan kurvor. Och vad vore livet utan dem?
2013-11-20

    jaybird
att blanda olika pussel
och få bitarna att passa
få förunnat
2013-01-20

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
du är unik på alla sätt unik
2013-01-15

  Ljusletaren
Fast ditt eget jag är du ändå ;.)
Bra ordat/kram
2013-01-14

  SatansSon VIP
Spännande text.
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Dufvenberg
Dufvenberg