Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att förlora något är svårt.


Saknade efter dig är stor

junikvällen är mörk, kall och tom
så som mitt brustna hjärta
det värker och ömmar så ofattbart
en fruktansvärd smärta

Min ängel ligger så tyst och stilla i min mage
kan bara inte förstå
Du har precis kommit och redan ska du gå
Men Du ligger ju här, min Älskling

inte ens fick jag säga hej,
Varför? skriker min smärta
Du är för alltid en del av mig,
Hjälp mig värma mitt hjärta!


Jag saknar dig så, kom tillbaka bara så jag får säga hej, vi saknar dig alla, vart tog du väge?




Fri vers av muffins
Läst 599 gånger
Publicerad 2006-02-19 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

muffins
muffins