Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är du?

Mina ögon kan tindra, mina läppar kan le, men sorgen i mitt hjärta kan ingen se..... en kram skulle från dig och min önska så stort skulle bli verklighet. jag saknar dig så.. sorgen efter dig min ängel är stor... Jga snuttar på dina ägodelar som är få.. jag tänker på den dagen jag kunde hållt dig i min fam... Jag älskar dig så fast vi inte ens setts... vart är du?




Prosa (Novell) av muffins
Läst 520 gånger
Publicerad 2006-02-19 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

muffins
muffins