Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Nu äntligen kan jag andas ut,
om endast för en kort minut
För ty igår, Du åter på mig såg
Du som en gång tog mitt hjärta,
och fick mig att lida
av en oerhörd smärta




Övriga genrer av Sibirisk_Tiger
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-02-19 17:12



Bookmark and Share


  tobbä
Bra tiger!! förstår att det känns skönt nu!! kramar
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Sibirisk_Tiger
Sibirisk_Tiger