Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina underbara \"bröder\" här i Ljusdal Robert och Tobbe. Älskar er så otroligt mycket! Lämna mig aldrig.


Som född ur en stjärna

Som född ur en stjärna står du där med dina vingar
Du bara finns, som från ingenstans
och allt du vidrör glimmar

Dina ögon tindrar och dina läppar ler
Vad som än händer vet jag att du mig ser

Genom många hinder har du funnits där
och därför jag som vän, håller dig så otroligt kär
I alla stunder, i alla svek
vill jag att du ska veta, hos mig får du vara vek
Du får gråta på min arm, du får skratta dig varm

Till mig får du alltid komma
Tillsammans kan vi alla bekymmer glömma

Genom plågor, genom skuld
Finns du där som renat guld
Aldrig glömmer jag dig min vän
Du har fått mig att se morgonen
Leva livet dag för dag,
tillsammans med dig blir jag aldrig svag




Fri vers av Sibirisk_Tiger
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-30 23:27



Bookmark and Share


  tobbä
VÄNNEN!!!!! DEN ÄR UNDERBAR!!! JAG ÄLSKAR DEN!!!!
TACK!!!!!
2006-03-31

  Jossann_
jätte vacker..
2006-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Sibirisk_Tiger
Sibirisk_Tiger