Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt, skriven till någon jag sårat väldigt mycket, men har fått lidigt mer för själv.


Musik: What Is Wrong

What have I done?
What is wrong?
I shake my head
try to figure out
What is wrong?

Every night has been
so cold and dark
Seens you left me here
I\'m falling apart
What is wrong?

I know the time
when you were here
Held my hand
so close so near
What is wrong?

Ref:
Whit tears in my eyes
and heart whitout soul
I will escape so far from this place
so far from you
Whit tears in my eyes
and heart whitout soul
I will escape so far from this place
so far from it all


Can\'t you see
what you mean to me?
All my pain and all my shame
Set me free

Why should it end
like this my friend?
I need your hug
and I need your love
Set me free

Ref:




Fri vers av Sibirisk_Tiger
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-02-17 22:56



Bookmark and Share


  tobbä
GUUD vännen!! fattar du hur bra det är??? jag tror inte det!! måste f¨å höra den till veckan!! allt ordnar sig vännen!!! många kramar!!!!!
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Sibirisk_Tiger
Sibirisk_Tiger