Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En beskrivning av dig jag aldrig kan bli


I mina ögon är Du

I mina ögon är Du allt
jag någonsin drömt om
En klar sjärnhimel, en sen sommarnatt
Alla havets brusande vågor, en underbart varm gryning

I mina ögon har Du allt,
allt det jag aldrig kunnat få
Den styrka som krävs för att övervinna sin egen rädsla
Den vishet som behövs för att lösa livets stora gåta

I mina ögon är Du allt jag aldrig blev




Fri vers av Sibirisk_Tiger
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-02-25 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sibirisk_Tiger
Sibirisk_Tiger