Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har efter många år som en velande ande, börjat skolan igen. Jag har varit så rädd. Då jag va så mobbad i skolan och annat.


på rätt väg mot nya möjligheter

En ovisshet om det kommande där jag ej kan förutse, gör mig ängslig.
En oro för att hamna i botten och att ej ta mig up.
Men en känsla som får mig att hålla mig på ytan är så stark, att ängslan inte kan dra sig till minnes.
Är det viljan?
Är det mun andliga ledare som håller mig rak i ryggen.
Jag känner inte mig ensam i mitt nya liv,
Det är någon med mig som ger mig glädje.
Eller så är det så bara att jag mår bra i själen och att det är så det känns när
Man är nöjd med sig själv.




Fri vers av jenny mariana
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-14 21:44



Bookmark and Share


  Densen VIP
Tror att bakom ansiktet "lyckan", finns det något mycket stort som hjälper till;)
2014-02-18

    ej medlem längre
Vad fint! Snygg bild också.

Håll dig på glädjens väg. Är man glad gör man rätt. Har man ångest gör man nåt fel. Rätt enkla spelregler ändå.

Och du, i ovissheten lever vi alla. Det finns ingen på planeten som vet något om vad som ska hända. I ovisshetens land är vi alla jämlikar. Ett ögonblick i sänder.
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

jenny mariana
jenny mariana