Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Det snöar nu i katedralen


Down by the river, sköt jag en älskad, låten ekar i
mitt huvud,
allting börjar falla,

murarna
dolt hat breder ut sig som ett tvång i mina drömmar
skiljer ej på verklighet och mina fantasier nu,

skrattar mer än någonsin
liken börjar stinka längst min väg,

lång vandring
bara för att till slut bli helt jävlar galen och mörda ljuset vid min sida,

släcka all satans vilja till att leva helt själv
metadonhelvetet hjälper ej,

skrattande naziläkare ser ej annat
metadonpity in metadoncity,

jag hyr ett gram luft åt gången
inga kickar, äventyren ,

det var värt varje jävla öre
äventyren,

minnena
en andedräkt,

det snöar nu i katedralen
pistolen laddad påmitt bord,

vad i helvete vill ni mig nu då
jag kan ej ändra tiden,

göra bot eller förlåta
skiter i ditt sklett nu,

vandrar ensam hemåt





Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-14 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth