Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

många ljus och stora skor


huset full av folk

sång i högan sky

kaffe och tårta

saft och kakor

färgade ballonger

trasiga serpentiner

soffkuddar blir koja

filtar bästa flotten

likören smuttas

alla samlas

paketen öppnas

glädjen strålar

alla dessa ljus


klockjäveln ringer

det snöar och jag

har fortfarande för

stora skor!






Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-15 20:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken härlig rytmik, och bitterljuv humor
2013-01-18

    ej medlem längre
bra! gillar texten...
2013-01-15

  SatansSon VIP
den här var häftig1
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing