Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersången brusar nyligen förgäten

Ljus i limbo,
vintersol

andas
ny

magi
stjärna delar

vördnad
i

ditt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-16 01:43



Bookmark and Share


    jaybird
En gourmettallrik med små delikatesser vackert fördelade på den vita ytan.
2013-01-16

  Bibbi VIP
Skön.
2013-01-16

  LenaJohansson VIP
vackert skriven dikt
2013-01-16

    ej medlem längre
det var länge sedan jag såg en vintersol
din dikt substituerar
2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth