Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart får

Känner mig som ett svart får.
Då jag alltid har en känsla av att jag aldrig riktigt hör till
Eller passar in.
Känns som jag står bredvid eller bakom och bara tittar på.
Vill känna att jag hör till, att jag på något sätt passar in.
Att jag får vara med och slipper att bara titta, lyssna och höra på.
Att få slippa känna mig som ett svart får, är vad jag vill.




Fri vers av sqaniagirl
Läst 262 gånger
Publicerad 2013-01-16 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sqaniagirl