Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara till lags

Jag vill ha er båda.
Jag vill inte skada någon av er.
Så jag skadar, plågar mig själv istället.
För att vara er båda till lags.
Att göra er båda nöjda.
Ser till så jag får er båda.
Kan inte lämna någon av er.
Vill inte lämna någon av er.
Så jag fortsätter att plåga, skada mig själv.
Jag vänder ut och in på mig själv,
För göra er nöjda, tillfredsställda.




Fri vers av sqaniagirl
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-16 22:31



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Som sagt bra text! men inget vidare trevligt innehåll.
2013-01-16

  SatansSon VIP
Bra dikt. Plåga som en masochist.
2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

sqaniagirl