Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ta beslut som man inte vill p.g.a omständigheter som försvårar det mesta.


Ont i hjärtat

Det gör ont.
Så fruktansvärt ont.
Detta var det värsta beslutet jag och du någonsin tagit.
Jag klandrar mig själv,
Anklagar mig själv.
Trots jag vet om att allt inte är mitt fel.
Jag känner mig tom,
Ensam,
Ledsen,
Förtvivlad.



Det var verkligen inte det här jag ville




Fri vers av sqaniagirl
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-10 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sqaniagirl