Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen gör skillnad.

Fångad förtrollad fastfrusen
i istavlans vintervärld.
Isande kyla
vitfrostiga grenar.
Gnistrande snö
stjärnsammetsströssel.
Dagarna börjar vakna
mörkret bleknar sakta.
Solen gör skillnad!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-01-16 22:51



Bookmark and Share


  mysing
stjärnsammetsströssel....vackert.
2013-01-23

  anits VIP
Så sant och fint skaldat
2013-01-21

  Linda CH VIP
Skymtar våren bakom hörnet.

2013-01-21

  Ninananonia VIP
Du trollar med ord :) vackert..
2013-01-20

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
det är sant, och du fångar den sanningen med dina ord
2013-01-19

  Anoo Niskanen VIP
Bra!
2013-01-18

    ej medlem längre
sant och väldigt fint skaldat..
2013-01-17

  Anya VIP
Hoppfull vintertext!
2013-01-17

  Ljusletaren
Absolut sant och helst denna morgon då det var minus 29,4 grader då vi gick ut i solen/kram
2013-01-17

  R_M Grundström-Linder
Fin dikt! Vackra vinterbilder! Fryser i början men tinar upp mot slutet. Nu ser man verkligen fram emot att ljuset ska återvända! Kram/R-M
2013-01-17

    ej medlem längre
...å vackra fotomotiv
2013-01-17

    ej medlem längre
Ja, det märks, äntligen
2013-01-16

    ej medlem längre
Vackert om årstidens skönhet.
2013-01-16

  Rise Little One
Solen är den finaste som finns...



2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP