Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gran och mossa

i skogarna står granarna

picea abies

under snön, som tynger dem
stenar och mossa
som sorgen efter en älskad

en som lämnat
dött
svikit
och ställt dej i ett dike

ögon som inte når
över kanten

din gloria har fallit nu
sorgetiden är ute

efter det inget
ingen ursäkt för dej




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-19 01:49



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
där kom latinet!

En text som andas saknad.
2013-01-20

  walborg
Fin text med symbolerna
2013-01-20

  Anya VIP
Vacker bild både i orden och i bilden. Vemodston!
2013-01-19

  ULJO
Blir väldigt fascinerad av ditt skrivspråk och dina texters innehåll, mycket läsvärt och intressant.
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP